Maastricht Computers komt ook in de regio Parkstad: Heerlen, Landgraaf en Kerkrade.

We zijn gespecialiseerd in probleemoplossing en computerhulp op locatie. Onze ICT consultants komen zowel bij particulieren als bedrijven aan huis, kantoor of winkel. Ben je woonachtig of werkzaam in de Oostelijke Mijnstreek in de regio Heerlen, Landgraaf of Kerkrade dan zijn we je graag van dienst. Uiteraard zijn we ook bedrijven graag van dienst. Een volledig overzicht van ons servicegebied tref je onderaan deze pagina aan.

Computerhulp en Computerservice in Heerlen, Landgraaf & Kerkrade.  ICT Ondersteuning.

Mocht het dan toch een keertje niet lukken om het probleem op locatie op te lossen dan hebben we de beschikking over een eigen technische dienst. Daarnaast hebben we een aantal geselecteerde partners om ons bij te staan bij bijzondere problemen of vraagstukken.

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

– Trage computer weer snel maken
– Virus / spyware verwijderen
– Bedraad of draadloos netwerk installeren
– Hardware en software installeren
– E-mail problemen oplossen

– Windows herinstalleren

Staat je probleem er niet tussen?
We vermelden hierboven alleen de meestvoorkomende werkzaamheden. De lijst van ICT projecten die we in de afgelopen jaren hebben uitgevoerd is bijna eindeloos. Een (bijna) volledig overzicht van onze producten en diensten zijn hier te vinden.


Onze volledig service gebied tref je hieronder aan. In deze regio komen wij zonder voorrijkosten.

Meerssen, Maastricht, Valkenburg (LB), Eijsden, Heerlen, Brunssum, Landgraaf, Kerkrade, Geleen-Sittard, Echt-Susteren, Nuth, Onderbanken. België: Maasmechelen, Lanaken, Maaseik.