Computersupport
ICT & Computerondersteuning
Professionele Computerservice
Computerhulp aan huis
Computer onderhoud
Computerreparatie in Maastricht e.o.
Computer herinstallatie Maastricht
Virussen en spyware verwijderen
Laptop scherm vervangen
Laptop toetsenbord vervangen
MS Office365
Systeembeheer & onderhoud voor MKB
Data recovery en systeemherstel
Netwerken, Internet en Servers
Small Business Server - Home Server
Email Oplossingen, Hosted Exchange
Sharepoint, Cloud oplossingen
Computer opschonen en sneller maken
Configuratie en installatie hardware
Oplossen computerproblemen
Computerservice & support in Maastricht
Website Hosting en compleet Design
ICT Maastricht en Automatisering
Software ontwikkeling / Programmeren
  Storingdienst aan huis of kantoor bij computer-problemen zonder voorrijkosten in de gehele regio Maastricht en omstreken. Snelle computerhulp of reparatie in Maastricht en omgeving bij Computerproblemen & duidelijke, betaalbare tarieven.
Computerservice Maastricht
Computerhulp aan huis / kantoor
Computer onderhoud en PC opschonen
Computer reparatie Maastricht
Computer herinstallatie Maastricht
Virussen en spyware verwijderen
Laptop scherm vervangen
Laptop toetsenbord vervangen
Zakenlijk Systeembeheer voor MKB
Data recovery en systeemherstel
Netwerken, Internet en Servers
Small Business Server - Home Server
Email Oplossingen, Hosted Exchange
Sharepoint, Cloud oplossingen
Computer opschonen en sneller maken
Configuratie en installatie hardware
Oplossen computerproblemen Maastricht
Computer service en support Maastricht
Website Hosting en compleet Design
ICT Maastricht en Automatisering
Software ontwikkeling / Programmeren
  Storingdienst aan huis of kantoor bij computer-problemen zonder voorrij-kosten in de gehele regio Maastricht en omstreken. Snelle hulp bij Computerproblemen & duidelijke, betaalbare tarieven.

Producten, Diensten & Oplossingen

Op een slimme manier helpen we met IT-ontwikkelingen om te gaan. En dat doen we met plezier, enthousiasme en professionaliteit.  Hieronder treft u een aantal producten en diensten om inzicht te geven in ons aanbod. Maar vooral zijn we erop uit om een oplossing te bieden voor uw omgeving welke het beste bij u past.

Maastricht Computers is een allround en One Stop IT bedrijf waar u voor vrijwel alle digitale behoeften terecht kunt van aanschaf tot reparatie en van advies tot installatie van uw digitale apparatuur.  Niet alle producten en diensten staan hier vermeld. Soms is ook het ook nodig om maatwerk aan te bieden. Neem gerust contact op, als u een vraagt heeft!

 • Computerhulp aan huis / kantoor

  Computerproblemen? Maak gebruik van onze Computerhulp aan huis of kantoor service. Onze storingsdienst helpt u graag verder.

  Voor wie niet zo handig is, weinig tijd heeft of er zelf niet aan toekomt kan onze 'computerhulp aan huis' een uitkomst zijn.  We komen overigens niet alleen aan huis maar werken ook op locatie bij (en voor) bedrijven.  Onze computersupport omvat een omvangrijk portfolio aan diensten die variëren van installatie en configuratie van computers tot het verhelpen van storingen bij randapparatuur.

  Hoe werkt het? 
  U belt onze afsprakenlijn: 043-3020420 en een van onze vriendelijke telefonistes zal samen met u een datum en tijd bepalen waarop een van onze ervaren monteurs u zal bezoeken. In veel gevallen kan dat al binnen 24 uur. U ontvangt per email nog een ontvangstbevestiging en aanvullende informatie en eventuele aanvullende vragen inzake uw storing.

  We brengen geen voorrijkosten in rekening! Tarief Info vind u hier.  Veel storingen kunnen ter plaatse worden opgelost. De monteur heeft ook vervangende apparatuur bij zich. Betalen kan heel makkelijk: de monteurs beschikken over mobiele pin apparaten.

  In sommige gevallen moet een defect apparaat worden meegenomen naar onze technische dienst. De monteur zal trachten om gelijk een afspraak met u te maken wanneer de apparatuur weer wordt geretourneerd. Indien mogelijk worden ook gelijk de te verwachten kosten besproken zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

   

 • Computers & Laptops

  Verkoop & Advies
  Verkoop van computers en laptops.  Met ons persoonlijk advies geeft u nooit meer uit dan nodig en krijgt u het beste voor uw geld. We zijn merk onafhankelijk. Daarnaast hebben we ook een huismerk: Terra Computers, computerapparatuur van het Duitse bedrijf Wortmann AG.
  Bedrijfsklaar maken
  We verkopen niet alleen computers en laptops, we installeren deze ook! Bij u thuis of op kantoor. Indien nodig kunnen we uw instellingen, documenten, foto's en andere persoonlijke gegevens voor u overzetten. En heeft u zelf al een andere computer gekocht? Ook dat is geen probleem: onze installatie service is ook los te bestellen.
 • Data Recovery

  Gegevens herstellen oftewel data recovery kan  noodzakelijk zijn als de gegevensdrager (harddrive, usb, ssd schijf) fysiek beschadigd is, bv door stoot of schade t.g.v. vallen. Ook andere oorzaken kunnen zoals water en brand kunnen een gegevensdrager zodanig beschadigen dat de gegevens niet meer leesbaar zijn. Gegevens per ongeluk verwijderd zijn.

 • Draadloze Netwerken

  Draadloze Netwerken

  Heeft of wilt u een draadloos netwerk? Overal toegang tot het internet?  Wij kunnen u helpen met:

  • Draadloze netwerken aanleggen
  • Ontvangst verbeteren
  • Bereik vergroten

  Ook bij het realiseren van draadloze netwerken in grotere ruimtes, zoals bijvoorbeeld studentenhuizen hebben we goede ervaringen door de aanleg van meerdere toegangspunten en hotspots.

 • Webhosting & Domeinregistratie

  Webhosting & Domeinregistratie

  Wilt u een eigen website? Of een (extra) domein? We kunnen domeinen direct en rechtstreeks registreren maar ook betaalbare én webhosting aanbieden. Desgewenst bent u binnen 24 bent u online met uw eigen gallery, forum of e-commerce website.

  • Betaalbare webhosting
  • Snelle en direct domein registratie
  • Website templates uit voorraad beschikbaar
  • In enkele tellen populaire CMS scripts installeren zoals:
   • Wordpress en Joomla.
   • E-commerce, Forum en Gallary scripts.
 • Kantoorautomatisering

  Office 365

 • Reparaties

  Wat kunnen wij zoal repareren of vervangen?

  • Laptops
   • DC Jacket
   • Scherm
   • Toetsenbord
   • Accu
  • Tablets
   • LCD Scherm
  • Smartphone / GSM
   • Glasplaat
   • Digitizer
   • Accu
   • Lader

  Soms is repareren niet verstandig: in sommige gevallen is een nieuw apparaat goedkoper dan de kosten van een reparatie. We adviseren u graag over de rest waarde van een defect apparaat en de te verwachten kosten van een reparatie zodat u een weloverwogen advies kunt nemen.

 • Internet

  Waarschijnlijk heeft u al Internet. Maar als dat niet het geval is of in het geval dat u wisselt van provider kunnen we de nieuwe installatie aansluiten. Met name bij Internet producten waarbij geen monteur langs komt om dit aan sluiten, kan dit van pas komen als u dit niet zelf wilt (of kunt) doen.

  Twijfelt u welke provider voor u de juiste is? Door de vele providers en diensten kan het voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. We kunnen u voorzien van een objectief advies en de aanvraag voor u regelen. In overleg wordt bekeken welke diensten u het beste waar kunt afnemen: Telefonie, Internet en/of (digitale) TV.

  Internet storingen zijn soms lastig op te sporen. Niet altijd is duidelijk wat de oorzaak hiervan is. Ook hiermee kunnen we u van dienst zijn en eventueel - namens u - de communicatie met uw provider voeren om tot een oplossing te komen.