Systeembeheer van Maastricht Computers

De systeembeheerders van Maastricht Computers zijn echte allrounders op het gebied van support en ICT beheer. Een vaste beheerder zorgt ervoor dat specifieke kennis beter geborgd blijft en wijzigingen aan uw netwerk sneller en efficiënter kunnen worden uitgevoerd.

Systeembeheer op afroep

U kiest zelf op welke manier u precies gebruik maakt van onze diensten. Zo heeft u de mogelijkheid om zonder contract toch van onze diensten gebruik te kunnen maken. Ook kunt u ervoor kiezen om één van onze medewerkers periodiek langs te laten komen. De keuze ligt geheel bij u: flexibiliteit is één van onze sterke punten.

Werkplekbeheer

Werkplekbeheer is bij Maastricht Computers een belangrijk onderdeel van systeembeheer. Niet alleen helpen wij u met het juist installeren van uw werkplek, maar ook ondersteuning en onderhoud zodat hardware, software en al uw applicaties goed op elkaar blijven aansluiten.

Meer informatie

Heeft u vragen over systeembeheer voor uw onderneming? Of bent u op zoek naar een systeembeheerder in Maastricht? Neem dan gerust contact met ons op: wij helpen u graag.