Voordelig en snel geholpen met Hulp op Afstand

Hulp op Afstand

Werken op locatie: vanaf nu met steriele handschoenen en mondkapje. Maar als het kan bieden we Hulp op Afstand.

Voor de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers proberen ook wij zoveel mogelijk te werken op een manier waarbij fysiek contact niet nodig is. Daarom bieden we nu ook Hulp op Afstand aan. Met een beveiligde verbinding nemen we tijdelijk de besturing van je computer over en kunnen we met je meekijken. Dat is een ideale én snelle methode om onderhoud aan computers te plegen.

Met Hulp op Afstand kunnen we computerproblemen oplossen en software installeren of onderhoud uitvoeren. En het is bovendien extra voordelig. Lees hier meer over alle mogelijkheden en voordelen. Met onze online agenda bepaal je zelf een geschikt moment. En dat kan vaak al op korte termijn. Maar even bellen voor een afspraak kan ook.

Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om alle ICT werkzaamheden met Hulp op Afstand te realiseren. Bijvoorbeeld als de Internetverbinding hapert of is uitgevallen. Indien nodig komen we dan op locatie. Maar dan wel met een mondkapje en steriele handschoenen en houden we gepaste afstand zoals het RIVM dat momenteel voorschrijft.

Uiteraard zullen we alles in het werk stellen om dat voor u en ons zo praktisch en veilig mogelijk uit te voeren.

Vragen?
Stuur gerust een WhatsApp bericht of bel ons even.
We helpen je graag!

Meer informatie over Hulp op Afstand of gelijk aanvragen?
https://maastrichtcomputers.nl/hulp-op-afstand/

Contact

Contact & Afspraken