Voorkom ongewenste indringers.Internet Security is geen mode woord. Het is een absolute must om je computer- en netwerkomgeving optimaal te beveiligen. Of dat zakelijk of privé is, maakt daarbij niet uit. Voor beide situaties hebben we passende oplossingen. Er zijn genoeg redenen om je computer effectief te beschermen:

  • Bescherm je privacy grondig
  • Laat je bestanden niet gijzelen
  • Herken e-mailfraude en fishing
  • Vermijd nep websites

Voor een optimale bescherming maken we gebruik van de meermaals bekroonde Eset Anti-virus producten. Computers, werkstations alsook tablets, smartphones en laptops kunnen voorzien worden van Eset Endpoint Security. Voor bedrijfsomgevingen met meerdere computers kan gebruik worden gemaakt van Eset Remote Management voor het centrale beheer van de Endpoints.

Lees verder: alles over Computer Beveiliging.

Wanneer je door een virus, malware of cyberaanval wordt getroffen, is het van belang dat de malware zo snel mogelijk en adequaat wordt verwijderd. Daarnaast wordt vastgestelt hoe de infectie tot stand is gekomen omdat dit voortaan effectief te kunnen vermijden. Maastricht Computers brengt de malware in kaart en verwijdert deze. Daarnaast zal bij ransomware worden getracht om gegijzelde data te herstellen.