Voorkom ongewenste indringers.Internet Security is geen mode woord. Het is een absolute must om je computer- en netwerkomgeving optimaal te beveiligen. Of dat zakelijk of privé is, maakt daarbij niet uit. Voor beide situaties hebben we passende oplossingen.

Voor een optimale bescherming maken we gebruik van de meermaals bekroonde Eset Anti-virus producten. Computers, werkstations alsook tablets, smartphones en laptops kunnen voorzien worden van Eset Endpoint Security. Voor bedrijfsomgevingen met meerdere computers kan gebruik worden gemaakt van Eset Remote Management voor het centrale beheer van de Endpoints.

Meer informatie over Computer Beveiliging.

Wanneer je onderneming door een cyberaanval wordt getroffen, is het van belang dat de malware zo snel mogelijk en adequaat wordt verwijderd. Natuurlijk wil je ook inzicht in het verloop van het incident, en hoe de infectie tot stand is gekomen. Maastricht Computers brengt de malware in kaart en verwijdert deze effectief uit je bedrijfsomgeving. Daarnaast zal bij ransomware worden getracht om gegijzelde data te herstellen.