Kosteloos en veilig de caronacrisis door met Eset Internet Security, de betere Anti-Virus Beveiliging.

Beveilig je pc kosteloos met ESET Antivirus

In samenwerking met onze partner in internetbeveiliging Eset, bieden we iedereen, dus ook aan niet-klanten, de mogelijkheid om je Windows computer optimaal te beveiligen. Vooral als je thuis werkt en alleen een basis beveiliging hebt geïnstalleerd, is het raadzaam om deze uit te breiden met een uitgebreidere beveiliging. Met deze LINK download je Eset Internet Security en kun je deze gedurende 3 maanden gratis gebruiken. Er is geen automatische verlenging en je zit verder nergens aan vast.

Waarom Eset Internet Security? Het beveiligt je pc niet alleen tegen virussen maar ook tegen kwaadaardige software (malware), diefstal en ongewenste en schadelijke mail.  Het heeft een extra bescherming voor je privacy en een aparte module om veilig te kunnen internetbankieren. Daarnaast houdt het indringers buiten de deur met een uitgebreide firewall. Eset biedt kosteloze en Nederlandstalige telefonische ondersteuning. Gedownload maar hulp nodig met de installatie? Kijk hier even.

 

Download ESET Internet Security kosteloos met 90 dagen licentie zonder automatische verlenging.

 

Functioneert de download link hierboven niet?
Kopieer dan deze URL naar je browser:
https://my.securefilesync.nl/shares/file/a0bb86f09701e2/

Bekijk hier een overzicht alle ESET producten, ook voor Apple Mac.