Remote Support

Ook snel en goed geholpen met Hulp op Afstand?!

aanvraag Remote Support / Hulp op Afstand

Wat is Hulp op Afstand?

Hulp op afstand (ook bekend als Remote Support) betekent dat wij vanaf kantoor met je mee kunnen kijken op je computer of laptop. Hiervoor gebruiken we het programma Teamviewer. Met Teamviewer kunnen we tijdelijk via een beveiligde verbinding de besturing van je computer overnemen.

Waarom Hulp op Afstand?

Met Hulp op Afstand kunnen we je vaak snel en goed helpen bij computerproblemen, zowel bij Windows als bij Apple systemen. En het maakt niet uit waar je bent. Vaak kunnen we al op korte termijn een afspraak inplannen. Er hoeft niemand langs te komen. En het is voordelig!

De voordelen van  Hulp op Afstand

  • Snelle computerhulp en/of diagnose
  • Regio onafhankelijk. Het maakt niet uit waar je bent
  • Hulp bij Computerproblemen, PC Opschoningen , Computer AKP,  Onderhoud, virus en spyware verwijderingen
  • Ondersteuning bij vele software applicaties en installaties
  • Je hoeft je computer of laptop niet los te koppelen of langs te brengen
  • Geen voorrijkosten
  • Minder Productiviteitsverlies

Wat kost computer Hulp op Afstand?

Hulp op Afstand is een voordelige keuze! Op onze tarieven pagina staan onze prijzen en voorwaarden zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer Hulp op Afstand?

Een werkende computer met een goede en stabiele internetverbinding is noodzakelijk voor Hulp op Afstand. Deze dienst is ideaal bij onder andere computer-onderhoud, computer opschonen en software installaties.  Ook tal van computerproblemen kunnen we hiermee oplossen. Het is minder geschikt bij hardware storingen en een haperende Wifi of internet verbinding. In dat geval kun je ons eventueel contacteren voor een locatie bezoek.

 

Hoe werkt Hulp op Afstand?

Heel eenvoudig. Je klikt op de button hieronder en vult enkele gegevens in zodat wij weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen. Vervolgens download je onze gratis software waarmee je ons tijdelijk toegang geeft tot je computer. Wij gebruiken hiervoor de software van Teamviewer waarmee we een tijdelijke en beveiligde verbinding maken met je computer.

 

aanvraag Remote Support / Hulp op Afstand