MS Office 365 pakkettenMet Office 365 voor bedrijven heb je altijd en overal toegang tot je vertrouwde Office programma’s. Hiermee kun je direct en eenvoudig (samen) werken en informatie delen, ook onderweg. Het is veilig en betrouwbaar. Voor een laag en vast bedrag per maand. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.  Maastricht Computers is Microsoft Partner en wij kunnen Office365 aanvragen, overzetten en inrichten van Office365 op je Windows en/of Mac computer(s).

Abonnementsvormen
Office 365 is verkrijgbaar in verschillende abonnementsvormen. In onderstaand overzicht zie je de verschillen. Je kunt dus eenvoudig bepalen wat jouw organisatie wel of niet nodig heeft. Maastricht Computers kan adviseren welk abonnement geschikt is. Afhankelijk van het abonnement krijg je ook mobiele Apps voor je smartphone of tablet van deze hulpprogramma’s. Daarnaast kun je de functionaliteit uitbreiden met Skype for Business, Teams en Yammer.

Samen beter werken, overal en dus ook onderweg
Met Office 365 is al je werk toegankelijk. Het maakt je organisatie efficiënter en productiever. Je bent altijd op de hoogte van ieders wijzigingen in hetzelfde document, zelfs als wijzigingen tegelijkertijd zijn aangebracht. Van al je bestanden wordt automatisch online een reservekopie gemaakt, ook van de bestanden op je laptop of pc. Je eigen pc of laptop niet in de buurt? Je kunt een complete web-based versie van Office streamen op elke laptop of pc met een internetverbinding.

Wij ondersteunen je bedrijf bij de installatie en implementatie maar ook het beheer. Samen bepalen we wat jouw organisatie nodig heeft aan functionaliteit en eventuele managed services. Hierdoor weet je zeker dat jouw organisatie optimaal profiteert van de uitgebreide mogelijkheden.

De voordelen van Office 365:

– Altijd beschikbaar
– Schaalbaar van 1 tot 300 werkplekken
– Flexibel
– Lage kosten, vast bedrag per mnd
– Veilig en AVG proof

 

 

 

Office 365 is een belangrijk onderdeel van de moderne werkplek. We kunnen deze inrichten en onderhouden zodat je optimaal gebruik kunt maken van de gekozen Office 365 oplossing. 

 

 

Kenmerken

  • Office 365 Business: Het meest geschikt voor bedrijven die Office-toepassingen, bestandsopslag en delen in de Cloud nodig hebben. Exclusief zakelijke e-mail.
  • Office 365 Business Premium: Het meest geschikt voor bedrijven die zakelijke e-mail, Office-toepassingen en andere zakelijke services nodig hebben.
  • Office 365 Business Essentials: Het meest geschikt voor bedrijven die zakelijke e-mail en andere zakelijke services nodig hebben. Exclusief Office-toepassingen.

Bij Office 365 Business en bij Office 365 Business Premium is steeds het meest recente en volledige Office pakket voor de desktop omgeving inbegrepen. Bij Office 365 Essentials zijn alleen de online “webbased”office versies inbegrepen.

De zakelijke office 365 mail zorgt dat alle contactpersonen, inkomende- en uitgaande mail, notities, taken en agenda gesynchroniseerd blijven op alle apparaten.

Wil je een offerte of demo voor je organisatie?

√ We helpen je graag met het inrichten van je werkplek en het overzetten van de huidige mail oplossing.
√ Office 365 Business is beschikbaar voor 1 tot 300 werknemers.

Bekijk ook: de VOORDELEN én NADELEN van Office 365