Storing inkomende gesprekken opgelost

storing door fout in Ziggo netwerk routering

In de afgelopen weken hebben we te maken gehad met een hardnekkig communicatie probleem waarbij wij niet bereikbaar waren voor inkomende telefoongesprekken. Indien je ons probeerde te contacteren met VodaFone-Ziggo als provider dan kreeg je de melding ‘dit nummer bestaat niet’.  Klanten van andere providers hadden dit probleem niet.

Helaas konden wij dit probleem niet zelf verhelpen en waren we aangewezen op de technische support van Vodafone-Ziggo.  De technici aldaar hebben de storing kunnen traceren en oplossen. Het bleek dat het ging om een interne fout in de Ziggo netwerk-routering. Sinds woensdag 18 maart zijn we gelukkig weer goed bereikbaar. We verontschuldigen ons voor het eventuele ontstane ongemak en  de verwarring die dit mogelijk heeft opgeleverd. Overigens zijn wij niet alleen telefonisch bereikbaar. Veel afspraken kun je online zelf regelen en via ons zakelijk WhatsApp nummer zijn we ook goed bereikbaar.