We werken bij voorkeur op offerte basis, zodat je steeds vooraf weet waaraan je toe bent.

In veel gevallen kunnen we op locatie een inschatting maken wat de mogelijkheden en kosten zijn. Bel ons voor een afspraak of maak online een afspraak. De tarieven van onze diensten vind je op de bijbehorende webpagina’s waarvan je onderstaand een overzicht aantreft. 

Computer Reparaties
In het geval van defecte apparatuur kan vaak vooraf een indicatie van de kosten worden gegeven. Je kunt deze hier kosteloos aanvragen. In andere gevallen is een fysiek onderzoek wel eerst noodzakelijk:  meer info

 

Hardware Reparaties: verkrijg hier je persoonlijke offerte. offerte aanvraag
Data Recovery Zie Info
Online Backup Zie Info
Onderzoekskosten reparatie defecte apparatuur. Deze kosten vervallen bij opdracht tot reparatie. € 66,00
Voorrijkosten Zuid-Limburg  (postcode regio 61, 62 en 63) Geen

Betaling achteraf op factuurbasis is NIET mogelijk tenzij dit vooraf is aangevraagd én bevestigd. Reparaties welke in onze technische dienst worden uitgevoerd kunnen vaak aan een vooraf vastgesteld bedrag worden aangeboden. Informeer naar de mogelijkheden. 

Na afloop van de werkzaamheden ontvang je een factuur en een betaalverzoek. Betaling per PIN is mogelijk. Contante betalingen zijn uitsluitend mogelijk bij gepaste betaling. Onze medewerkers beschikken niet over wisselgeld.

  • Via de website www.checkstatus.nl verkrijg je meer actuele informatie over de werkzaamheden en status tijdens de werkzaamheden.
  • Parkeerkosten bij werkzaamheden op locatie worden 1 op 1 doorberekend m.b.v. Parkmobile.
  • Transport en voorrijkosten indien buiten de regio Z-Limburg à € 0,19 km.
  • Locatie tarief tijdens kantooruren: 16,50 per (aangebroken) blok van 15 min, met een minimum van 1 uur.
  • Tarieven buiten kantooruren op aanvraag.
  • Alle tarieven en offertes zijn exclusief BTW.
  • Niet alle werkzaamheden kunnen op locatie worden uitgevoerd. In voorkomende gevallen kan het nodig zijn dat apparatuur wordt meegenomen naar onze technische dienst. Na diagnose en/of reparatie wordt deze wederom terugbezorgd. Je wordt vooraf gecontacteerd voor een retour afspraak.