partners en samenwerkingsverbandenAlhoewel we zelf al heel wat kennis en ervaring in huis hebben, zijn we ervan overtuigd dat 2 meer weten dan 1. Daarom werken we graag samen met partners en andere IT bedrijven.

Zo zijn we bijvoorbeeld aangesloten bij de Stichting PCDokters, een ICT branche organisatie en overkoepeld samenwerkingsverband voor IT professionals en computer(hulp)bedrijven. Middels online alsook fysieke meetings houden we contact met vakcollega’s in den lande voor de uitwisseling van IT vakkennis.

Maastricht Computers is Microsoft Partner Maastricht Computers is Microsoft Partner. Hierdoor blijven we op hoogte van de nieuwste technieken die we kunnen toepassen bij de inrichting van efficiënte en moderne werkplekken. Microsoft Partners hebben een gedegen kennis van Microsoft diensten en producten en kunnen deze aanbieden en implementeren.
Eset Partner Op gebied van internet beveiliging hebben we een partnership met Eset Nederland. Dit stelt ons in staat om iedere werk- en netwerkomgeving optimaal te beschermen. Zowel voor Windows als Apple systemen. Maar ook voor Android en servers.
Voor de Data Recovery met complexe en fysieke schade aan datadragers kunnen we terugvallen op de expertise van Stellar. Maastricht Computers is partner van Stellar Data Recovery. Hiermee kunnen we zelfs de moeilijkste data recovery gevallen de baas.
   

 

Favorieten & Link Partners