Samen met onze partners zijn we je graag zo goed mogelijk van dienst. Graag stellen we je voor aan onze partners:


Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken.

PCdokters. Stichting PCDokters is een keurmerk voor de ICT Sector en professionele computer(hulp)bedrijven. Maastricht Computers is geaccrediteerd en voldoet volledig aan alle eisen om het keurmerk te mogen dragen. Meer informatie: www.pcdokters.nl

Logo Terra van het Duitse bedrijf Wortmann AG. Terra computers worden gefabriceerd door het Duitse bedrijf Wortmann AG en naast computers vervaardigen zij ook laptops, beeldschermen, storage en server oplossingen. Met de verschillende Terra producten kunnen we producten van een uitstekende kwaliteit leveren tegen zeer gunstige tarieven. Meer informatie: www.wortmann.de


We zijn reeds jaren geregistreerd partner van Microsoft. Dit stelt ons in staat om nieuwe Microsoft producten en Cloud diensten steeds in een vroeg stadium te evalueren en te begrijpen nog voordat deze voor het publiek beschikbaar komen. Daarnaast blijven we middels de technische workshops en bootcamp sessies van Microsoft steeds actueel qua kennis en ervaringen qua productkennis van o.a. Microsoft Windows, Office en Server producten.

Erkend partner van Stella Data Reverovery Maastricht Computers is geauthoriseerd partner van Stellar Data Recovery. Stellar behandelt in de eigen laboratoria meer dan 15.000 data recovery opdrachten per jaar en heeft een succespercentage van > 95% op volledig herstel van gegevens.  Mede dankzij de gedeelde kennis kan onze eigen technische dienst veelal zelf de gegevens van defecte mediadragers herstellen en in overige gevallen kan Stellar in haar clean room de moeilijke gevallen onder haar hoede nemen. Het gebeurt maar zelden dan we met deze samenwerking niet in staat zijn om verloren gewaande gegevens weer beschikbaar te stellen aan de eigenaar.