Automatische Online Backup, veilig bestanden en mappen delen.

Met MC Secure FileSync & Backup heb je een Online Backup service tot je beschikking met geïntegreerde ‘dropbox’ filesharing. Je maakt volledig geautomatiseerd backups volgens een vooraf ingesteld schema van alle belangrijke mappen en bestanden. Daarnaast kun je bestanden en mappen delen met collega’s en vrienden. Je behoudt de volledige controle op de manier waarop je bestanden deelt.

 

√ Overal veilig toegang tot je data.
√ Eenvoudig samenwerken aan bestanden.
√ Bestanden en mappen veilig delen met derden.
√ Complete controle over je data.
√ Data valt onder Nederlandse wetgeving.

MC Secure Filesync & Backup is een betrouwbare oplossing en een veilige manier om regelmatig backups te maken. Handmatig bestanden kopieren hoort hiermee tot het verleden.

 

Nederlandse Backup Oplossing
Nederlandse Oplossing Overal Veilig bij je Data File en Folder Locking
Bij al onze oplossingen wordt de data veilig opgeslagen op onze storage platforms in Amsterdam of Delft. De data valt op deze manier onder de Nederlandse wetgeving. We maken tegenwoordig steeds meer gebruik van een grote variatie aan devices. Natuurlijk zoek je een oplossing die op elk device werkt. Of het nu gaat om Mac, Windows, iOS, Android of Windows Phone, je hebt zonder problemen, op een veilige manier, toegang tot je data. Ook kun je op een veilige manier je data met contactpersonen delen. Niets is vervelender dan dat je net een bestand hebt aangepast, deze opslaat en vervolgens blijkt dat een collega ook net hetzelfde bestand aan het aanpassen is. Via deze oplossing kan dit eenvoudig worden voorkomen door een ‘Lock’ op het bestand te plaatsen. Andere gebruikers kunnen het bestand dan wel inzien maar niet bewerken waardoor voorkomen wordt dat jullie tegelijk in een bestand aan het werken zijn.