collega's en medewerkers meetingWe stellen ons graag aan je voor: Maastricht Computers, een ICT Dienstverlener uit én in de regio Zuid-Limburg. We zijn een allround Computers Service en ICT Consultancy bedrijf. Onze kernactiviteit bestaat uit het bieden van ICT Diensten en Ondersteuning. Onze ICT Professionals, computerexperts en IT consultants staan klanten bij in de in de regio met allerhande computerproblemen,  IT Diensten en vraagstukken.

We zijn er voor vrijwel iedereen: voor professionals, thuiswerkers, ZZP’ers, ondernemers en bedrijven in de regio. Maar ook studenten, scholen en de gezondheidszorg weten ons te vinden. We werken uiteraard niet alleen voor klanten in de regio Maastricht maar ook daarbuiten. Zelfs voorbij onze landsgrenzen. 

Werkwijze
Omdat iedere werkplek anders is beseffen we dat een eerste kennismaking of intake gesprek vaak bij onze klant op locatie gewenst is. Want daar gebeurt het! Onze immer vriendelijke telefonistes Mandy, Colinda en Brigit kunnen samen met jou een afspraak inplannen, vaak al op korte termijn.

Onze buitendienst collega, een computerexpert, ICT professional of IT Consultant, zal ter plekke vervolgens een plan de campagne opstellen, een onderzoek verrichten of wellicht ook gelijk aan de slag gaan. Soms kan het nodig zijn dat werkzaamheden op een later tijdstip worden uitgevoerd, bijv. als voorbereiding noodzakelijk is.

Reparaties worden veelal in onze eigen technische dienst verricht. Veel werkzaamheden zoals WiFi, netwerk of computer storingen en installaties kunnen niet zelden gelijk worden opgepakt. We werken zo efficiënt mogelijk!

Onze Visie
Als ICT Dienstverlenend bedrijf staan bij ons professionaliteit en plezier voor het vak voorop. Al jarenlang. Niet voor niets zijn onze kernwaarden: Passie, plezier en professionaliteit.  We werken met passie, plezier en professionaliteit voor onze klanten.  En we nemen graag uitgebreid de tijd voor je. Dat merk je, al vanaf het eerste contact.

Dus wat je ICT-vraag ook is;  we gaan altijd voor de best passende oplossing. En als we niet voor je aan het werk zijn dan houden we onze kennis up-to-date. Want dat is onze passie. Hier zijn we dagelijks mee bezig.

Meer lezen over ons? Volg onze Blog en onze Tips.
Daarnaast houden we je op de hoogte van:

 


Maastricht Computers is statutair gevestigd te Geleen, 6161 GN, Markt 109
Maastricht, Florijnruwe 111 Maastricht. (Géén winkel)
Correspondentie / Postadres: Postbus 4258, 6202 WC Maastricht

Bezoek en consultaties uitsluitend volgens afspraak.