Maastricht Computers is een kleinschalig, allround Computerservice en IT bedrijf in Limburg. We werken niet alleen voor klanten in de regio Maastricht maar (uiteraard) ook daarbuiten. Zelfs voorbij onze landsgrenzen. Omdat iedere werkplek anders is beseffen we dat een eerste kennismaking of intake gesprek vaak bij onze klant op locatie gewenst is. Want daar gebeurt het!

 

Werkwijze
Onze immer vriendelijke telefonistes kunnen samen met u een afspraak inplannen, vaak al op korte termijn. Ter plekke kunnen we vervolgens een plan de campagne opstellen, een onderzoek verrichten of wellicht ook gelijk aan de slag. Want veel werkzaamheden zoals storingen en installaties kunnen niet zelden gelijk worden opgepakt. Wel zo efficiënt.

 

Onze Visie
Als ICT Dienstverlenend bedrijf staan bij ons professionaliteit en plezier voor het vak voorop. Al jarenlang. Niet voor niets zijn onze kernwaarden: Passie, plezier en professionaliteit.  We werken met passie, plezier en professionaliteit voor onze klanten.  En we nemen graag uitgebreid de tijd voor u. Dat merk je, al vanaf het eerste contact.

 

Dus wat je IT-vraag ook is;  we gaan altijd voor de best passende oplossing. En als we niet voor u aan het werk zijn dan houden we onze kennis up-to-date. Want dat is onze passie. Hier zijn we dagelijks mee bezig.

 

Meer lezen over ons? Volg onze Blog en onze Tips.
Daarnaast houden we je op de hoogte van:

 

 


Maastricht Computers is statutair gevestigd te Geleen, 6161 GN Markt 109
Maastricht, Florijnruwe 111 Maastricht. (Géén winkel)
Correspondentie / pakket levering: Postbus 4258, 6202 WC Maastricht
Bezoek en consultaties uitsluitend volgens afspraak.