Maastricht Computers kan software adviseren, leveren en installeren. Hulp of advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Wilt je liever zelf direct de benodigde software en licenties aanschaffen? Dan kan natuurlijk ook. Voordelig Software aanschaffen kan 24/7 via Licentie2GO. 100% Legaal en direct te downloaden.

Beveiliging
Beveiliging voor Computers, Tablet en Smartphones

Beveiligingssoftware is tegenwoordig niet alleen noodzakelijk op computers, maar ook tablets en smartphones verdienen tegenwoordig een extra laagje digitale beveiliging. Met onze software weet je zeker dat je veilig online kunt. Is het niet veilig? Dan wordt de pagina vanzelf geblokkeerd.

Microsoft Office en Office 365

Microsoft Office
Office 365 – Personal – Home – Business

Hier vind je alle producten van Microsoft. Of je nu zakelijk of als particulier Windows of Office gebruikt, we bieden het grootste aanbod van Nederland en België!

Windows 10 Home en Pro

Microsoft Besturingssystemen
Windows 10 Home of Pro versie.

Binnen deze versies kun je kiezen voor een Retail of OEM licentie.  De verschillen: Windows 10 Pro is mag zakelijk gebruikt mag worden. Verder is het met de Pro versie mogelijk om beveiligd op te starten, biedt het ondersteuning voor bestandsencryptie en kan er een PC overgenomen worden door middel van een extern bureaublad.

Acronis Backup

Backup & Repair
Koester je kostbare data.

In de Backup & Repair categorie vindt je alle benodigde software om van je pc’s veilige backups te maken. Bewaar je data veilig in de Cloud.

Adobe
Software voor Ontwerp, Fotografie en Video.

Of je nu zoekt naar Adobe Photoshop, Adobe Acrobat voor het maken van PDF documenten of bijvoorbeeld de creative cloud van Adobe; wij hebben het allemaal! Je koopt je Adobe licentie met activatiegarantie en vaak uit voorraad leverbaar. Bekijk alle Adobe producten en gebruik de handige filters aan de linkerkant om sneller te zoeken.

Zakelijke IT-beveiliging.
Zakelijke Antivirus, netwerkbeveiliging en  Internet Security.