Installatie & Onderhoud computer en -netwerkapparatuurInstallatie & Onderhoud Computer en -Netwerkapparatuur. We maken je apparatuur bedrijfsklaar en onderhouden deze voor een optimale en langdurige werking.

Voor de Installatie en onderhoud van computer en -netwerkapparatuur, kun je ons contacteren. Het is namelijk belangrijk dat computerapparatuur welke al enige tijd in gebruik is  regelmatig onderhouden wordt. Dat kan variëren van het installeren van nieuwe stuurprogramma’s (drivers), software en firmware tot het fysiek reinigen van de behuizing (systeemkast). Veel apparaten maken gebruik van cooling m.b.v. ventilatoren welke stoffig kunnen worden. Daarom is voor een optimale en langdurige werking goed onderhoud onmisbaar.

Ook voor de installatie van nieuwe apparatuur staan we voor je klaar.
We verzorgen het gebruiksklaar maken en het onderhoud van onder andere de volgende apparatuur:

√ Routers
√ Provider Modem
√ NAS
√ Draadloze (Wifi) apparatuur
√ Laptop / Computer
√ Tablet / Ipad
√ GSM / Smartphone
√ Support voor MS Windows, Apple (Mac) OS / IoS, Android 

Werkplek inrichting en gebruiksklaar maken.
Je wilt aan de slag. En liefst zo snel mogelijk. Wij begrijpen dat als geen ander! Daarom verzorgen we dat je kunt printen, internetten, scannen en mailen. Ook als je andere apparatuur of software hebt aangeschaft, helpen we om deze weer snel operationeel te krijgen zodat je weer verder kunt.

Contacteer ons om je daarmee van dienst te zijn.