Nieuw WhatsApp nummer

Nieuw WhatsApp nummer

Heb je een vraag? Onze klantenservice is ook via WhatsApp bereikbaar. Nu ook via de vaste lijn 043-3020420

Sinds kort accepteert WhatsApp ook vaste nummers. Daarmee is het mogelijk geworden om ons via het centrale nummer 043-3020420 te “appen”.  Omdat we de WhatsApp service al enige tijd aanboden via het tijdelijke, mobiele nummer 06-3040 5484, zullen we ook dit nummer voorlopig nog even aanhouden. Per 1 januari zal dit mobiele nummer echter niet meer gebruikt worden.

We bieden WhatsApp aan om vragen te stellen over onze Producten en Diensten. Bestaande klanten hebben tevens de mogelijkheid om helpdesk gerelateerde vragen te stellen.  Bijkomend voordeel van WhatsApp is de laagdrempeligheid en de mogelijkheid om foto’s mee te sturen. We zijn bereikbaar tot 21.00  uur en in dringende gevallen ook daarbuiten.