Nieuw! Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2019

Vers van de Pers: Microsoft Office 2019

Vers van de pers: Microsoft heeft recent versie 2019 gereleased als opvolger van MS Office 2016 van de bekende Office applicaties. Abonnees van Office 365 (behalve abonnees van Office 365 Business Essentials) hebben steeds recht op de laatste versie en kunnen deze kosteloos downloaden.

Voor de nieuwe on-premise Office versie zijn de desktop versies verkrijgbaar als eenmalige aankoop in de 3 bekende varianten: Home & Student, Home & Business en Professional. Door de jaren heen hebben de Office-programma’s tal van nieuwe functies gekregen, welke nu zijn gebundeld in de nieuwe Office 2019. We pikken er een paar highlights uit:

Nieuw in Outlook 2019
De belangrijkste nieuwe functie binnen Outlook is de Focussed Inbox, waarmee Outlook automatisch onderscheidt maakt tussen belangrijke mails en reclame. Tevens kun je gebruik maken van @-mentions, waarmee je mensen kunt ‘taggen’ in je e-mail

Nieuw in Word 2019
Word is vanaf nu ook verkrijgbaar in een donker thema. Ideaal voor als je vaak ’s avonds werkt. Ook nieuw is een spraak-naar-tekst-functie, waarmee je kunt dicteren

Nieuw in PowerPoint 2019
Zoom en Morph zijn twee nieuwe functies binnen PowerPoint. Gebruik Zoom om tijdens een presentatie snel een overzicht te krijgen van alle dia’s. Morph is een nieuwe transitie, waarmee de ene dia vloeiend overloopt in de andere.

Nieuw in Excel 2019
Excel is uitgebreid met tal van nieuwe formules. Daarnaast zijn er nieuwe manieren om data te visualiseren, met bijv. een trechterdiagram en geografische kaart.

Gelijk online aanschaffen? Ons software assortiment, zorgvuldig en voordelig voor u samengesteld:

Microsoft Office Home & Business 2019 | Windows & Mac: Aanschaffen & Info
Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen is bestemd voor gezinnen en kleine bedrijven die klassieke Office-toepassingen en e-mail willen. Het bevat Word, Excel, PowerPoint en Outlook, plus OneNote voor Windows 10. Een eenmalige aankoop geïnstalleerd op 1 pc voor gebruik thuis of op het werk.

Microsoft Office Professional 2019 | Windows & Mac: Aanschaffen & Info
Onmisbaar voor elke taak. Office Professional 2019 is bestemd voor bedrijven in het MKB die de klassieke Office-toepassingen plus Outlook, OneDrive, Publisher en Access willen. Een eenmalige aankoop geïnstalleerd op 1 pc voor gebruik op het werk.

Microsoft Office Home & Student 2019 | Windows & Mac: Aanschaffen & Info
Office 2019 voor Thuisgebruik en Studenten is bestemd voor studenten en gezinnen die klassieke Office-toepassingen willen, zoals Word, Excel en PowerPoint, plus OneNote voor Windows 10. Een eenmalige aankoop geïnstalleerd op 1 pc voor gebruik thuis of op school.

  • Klik HIER voor een overzicht alle versies van Microsoft Office 2019
  • Klik HIER voor alle Office 365 varianten